Groenhovenstraat 25 · 2311 BW Leiden · t (071) 513 49 71 · m 06 22 469 263

MBA-certificaat op Nyenrode behaald!

MBA-certificaat op Nyenrode behaald!

Joost Struijk van BEMC heeft het certificaat van het MBA-programma specifiek voor Executive Interim Managers behaald en mag zich – door Nyenrode erkend – Certified Executive Interim Manager noemen (CEIM). Joost Struijk heeft dit MBA-programma – met succes – gevolgd om te blijven investeren in verdere professionalisering van zijn vak: ‘tijdelijk leiderschap’. Een tijdelijk leider brengt partijen bij elkaar, brengt hen in gesprek over wat er nou eigenlijk aan de hand is. Maar maakt ook de blinde vlekken helder, verkent de grenzen van het vraagstuk en kijkt dan gezamenlijk wat de meest efficiënte en effectieve aanpak is.

De onderwerpen uit het programma beslaan het vakgebied van de Executive Interim Manager die op directie-niveau actief is: corporate governance & corporate social responsability, sustainability, innovatie, corporate & behavioral finance, leiderschap, transitiemanagement en organisatiedynamiek.

Het programma is volgens de leerfilosofie van Nyenrode ontwikkeld en sluit aan bij de top level executive programma’s van Nyenrode. Het programma is gecertificeerd en na het behalen van de vereiste studiepunten studeren de studenten af als Executive Interim Manager.